lauantai 8. syyskuuta 2018

Tasa-arvoa, takomallako?

Nyt on miun vuoro pöyristyä.

Luin verkkouutisista, kuinka Emma Kari (vihr) on huolissaan tasa-arvosta. Se toteutuu kuulema seuraavassa hallituksessa vain nostamalla naisia ministereiksi saman verran kuin miehiä. Feministinen hallitusohjelma, taivas meitä siltä varjele. Osaaminen on yhtäkuin sukupuoli? Mitään osaamistahan ei ministerin pestiin tarvita, pääasia on se, että ministeri on nainen. Uuu-la-laa. Toteutuuko tasa-arvo sillä, mitä päättäjällä on housuissaan? Epäilen kovasti.

https://www.verkkouutiset.fi/emma-kari-hallitusohjelman-oltava-feministinen/

Nykyinen feminismi on aate, joka ansaitsisi mielestäni sairausluokituksen. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa. On vain naiset, jotka pystyvät kaikkeen paremmin kuin miehet. On vain naisia, jotka kokevat syrjintää ja epäoikeudenmukaisuutta, eivät miehet. Kyllä ne naisten tasa-arvon puolesta aikoinaan oikeasti taistelleet kääntyisivät haudoissaan. Häpeäisivät nykyfeminismiä.

Tottakai olen ylpeästi nainen. Itse kuitenkin haluan tasa-arvoista kohtelua, siis tasa-arvoa. Sekä naisille että miehille. Työelämässä, harrastuksissa ja politiikassa haluan saavuttaa asiat omana itsenäni, en siksi, että olen nainen. Kiintiöt tulisi mielestäni poistaa erityisesti juuri politiikasta, koska tehtävään tulee valita porukasta pätevin ja osaavin. Ei sitä munallista tai munatonta, vaan osaavin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti