tiistai 22. tammikuuta 2019

Hyi, häpeä suomalainen, paha mies!

Feminismi nykymuodossaan ei aja suinkaan mielestäni tasa-arvoa, vaan lähentelee sovinismia, jossa vastakkainen sukupuoli syyllistetään ja alistetaan AINA omiin käyttötarkoituksiin, kun siihen on mahdollisuus. Nykyfeminismin keinot ovat vähintäänkin kyseenalaiset.Syyllinen on AINA, joku muu kuin nainen itse. Vastuuta ei tarvitse itse kantaa, kun syyllinen löytyy varmasti ja aina. Suomalainen mies.

Tuo perkeleellinen keksintö, eli mies, estää uran kehittymisen, kun se vaatii perhettä ja jumalauta vielä raskaaksi tulemista. Upea kroppakin turmeltuu ja tissit alkaa roikkua. On se perkeellinen tyyppi. Mitään sananvaltaa ei naisella ole. Uralla ei voi kehittyä, koska miehet. Koulutusta ei voi hankkia, koska miehet. Kotiin pitää jäädä pentujen kanssa, koska miehet. Perhekin on tuon alhaisen ukkolauman aseman vahvistaja, se on sille vain status, jolla dumpataan naista. Ne miehet, ne lyö, ne alistaa, ne halveeraa. Kaikki on pilalla, koska miehet.

Suomalaiset miehet. Suomalaisethan eivät ole siis ole mikään yhtenäinen etninen ryhmä, mutta sitä käytetään kuitenkin suomalaisen miehen kohdalla, kun halutaan ohipuhua asioista. Yhtääkkiä puhutaankin sisäsiittoisuudesta ja suomalaisuus onkin etnisyyttä, sitä täytyy van oikein osata suunnata, erityisesti yleistämiseen ja yhtäläisyysmerkkien etsimiseen mm rikollisuuden selittämisessä.Selitys löytyy jokaiseen naisen kokemaan ahdistukseen. Mies. Se sen täytyy olla. Kaikki on siun syytä, senkin rontti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti